16 Sep CHOCO/ANANAS AARDBEI DIP & FRIETJES
Ingrediënten
- Enkel korstjes van je boterham ( deze bewaar je gedurende de week en werk je zo op in het weekend )
- Olijfolie
- Bakplaat en bakpapier
- Bruine suiker
- Paschka choco – ananas – aardbei ( op kamertemperatuur)
- Kokosyoghurt of verse kaas naar keuze
- Frietzakje
- Kleurrijke schaaltjes
Bereiding
- Verwarm de oven op 180°C
- Verdeel je korstjes over een bakplaat
- Besprenkel met wat olijfolie en voeg bruine suiker toe naar wens.
- Hussel alles mooi onder elkaar en plaats ongeveer een 15-tal minuutjes in de oven tot je korstjes mooi krokant zijn. Check je oven daar het kan variëren van oven tot oven.
- Meng ondertussen wat kokosyoghurt of verse kaas onder je overheerlijke Paschka smaak en bepaal zelf de dikte van je dip. Voorzichtig onder elkaar mengen anders krijg je kans tot schiften. Vul af in leuke schaaltjes.
- Wanneer de korstjes krokant zijn plaats je deze in een frietzak en nu dippen maar! Overhéérlijk, simpel & vooral origineel! No waste food!