Pure nostalgie!

Instant smile op je gezicht!

Met Paschka tover jij een instant smile op je brood én je gezicht in de ochtend. Want Paschka, da’s pure nostalgie.
De geur en smaak van Paschka Choco katapulteert ieder van ons terug naar onze kindertijd. Dat maakt van Paschka een overheerlijke traditie voor jong en oud die van generatie op generatie wordt doorgegeven en na vijfenveertig jaar nog steeds voor een energieke start van de dag zorgt.
Het is dan ook een topproduct dat niet mag ontbreken aan de ontbijttafel en een waardig equivalent voor traditionele garnituur zoals confituren en chocopasta’s. Start je dag vers, zoet en fruitig!

Bereid met veel liefde

Veelzijdige smaaksensaties

Het begon allemaal bij de Paschka Chocolade, de ultieme chocokaas voor ware chocoholics.
Paschka Choco, dat is het lekker zoete van de beste Belgische chocolade in combinatie met de frisse, zachte smaak van verse kaas. Daarnaast werd een waaier aan nieuwe smaaksensaties gecreëerd zodat jij dagelijks kan variëren naargelang je gemoedstoestand met de meest originele, creatieve smaken op je bord. Paschka heeft voor ieder wat wils: Paschka Speculoos voor een crunchy bite, Paschka Ananas of Banaan voor exotic lovers, Paschka Praliné en Stracciatella voor lekkerbekken en Paschka Aardbei of Gekonfijt Fruit voor fruitliefhebbers. Luchtig, fris en smeuïg! En niet te vergeten: onze nieuwste smaak Paschka Nero met de intense smaak van pure chocoladekoekjes!

Het Paschka-gevoel

Creatieve en heerlijke gerechten

Met Paschka kan je creatief aan de slag in de keuken en tover je heerlijke gerechten op tafel.
Paschka zorgt voor een fluweelzachte sensatie in je mond en staat synoniem voor een intense smaakbeleving. Door zijn ongeëvenaarde smaaksensatie zorgt Paschka telkens weer voor een waar genotsmoment, een culinaire guilty pleasure. Het is dan ook méér dan alleen broodbeleg.
Met Paschka kan je creatief aan de slag in de keuken en tover je heerlijke gerechten op tafel. Denk maar aan een zomerse tiramisu met Paschka Aardbei, overheerlijke wraps of croque monsieurs met je favoriete Paschka-smaak. Of maak dipsausjes met Paschka voor mikadostokjes, grissini of fruitsatés. Voor jong en oud!

Exclusief en authentiek

Constante kwaliteit gegarandeerd

Niet voor niets staan wij garant voor een constante kwaliteit, 100% service en klantvriendelijkheid.
Paschka is een artisanaal streekproduct uit de Antwerpse Kempen dat al bestaat sinds 1970 en nog jaarlijks blijft groeien. Het is dan ook een uniek, exclusief nicheproduct met een sterke marktpositie in Vlaanderen. Niet voor niets staan wij garant voor een constante kwaliteit, 100% service en klantvriendelijkheid. Ons geheim? Paschka wordt met veel liefde bereid door culinaire kenners die aan voortdurende productontwikkeling doen. Zo zorgen wij dan ook voor onze ‘bangelijk lekkere’ smaken!

Contacteer ons

You are so sweet…

Adres

KaDé
Stadsestraat 47
2250 Olen
BE 0474.369.590

Telefoon

T 014 26 61 86
F 014 26 61 81

Geen Paschka in je lokale winkel?